This spring only

Májusi Szülinapi Kedvezmények

 

Frissítő masszázs

A frissítő masszázs fogásai pezsdítőleg hatnak a vérkeringésre, nyirokkeringésre, üdébb lesz a bőr és a kedélyállapot. Jótékonyan hat a stresszes állapotok oldására, idegrendszer nyugtatására, az izomfeszültség megszüntetésére és megelőzésére. Ellazítja az izmokat, megnyugszik a test és lélek.

60 perc £45 helyett £38

                                                      

Relaxáló masszázs

Ez az idő csak a Tiéd, csak Rólad szól. Megállsz egy kicsit a napi rutinból, elcsendesedik minden, a gondok és gondolatok eltávolodnak Tőled. Kérheted egy órában, vagy másfél órában. A  teljes ellazulásról kellemes, relaxáló zene is gondoskodik, a fények, az illatok, a lazító , stresszoldó masszázs fogások. A relaxáló masszázs megnyugtatja a testet és a lelket.

60 perc £45 helyett £38

 

Lávaköves masszázs

A masszázsfajták közül különlegesnek számít a lávaköves masszázs. A masszázs során felmelegített kis köveket helyezek a test energiaközpontjaira. Ez 50 fokosra melegített bazaltkövekkel történik, valamint illóolajos masszázzsal. A lávaköves masszázsnak jótékony hatása annak köszönhető, hogy a vulkanikus eredetű bazaltkövek nagyon jó hőmegtartó képességűek, lassan hűlnek ki. Tehát van a köveknek egy kedvező fizikai hatása, melynek köszönhetően lokális vérbőséget okoz és nyugtató hatása van az idegrendszerre. 

Mikor érdemes ezt a masszázs fajtát alkalmazni?

A lávaköves masszázs elsősorban lazító hatású, vérkeringés fokozó, stresszoldó, de segíthet az álmatlanságban szenvedőknek is. A lávakövek felerősítik a svédmasszázs hatásait.

60 perc £50 helyett £42