Legkedveltebb kezelések

OXYGEN PRIME BŐRFIATALÍTÓ LUXUS KEZELÉS

A bőr különböző életkorban eltérő oxigéntartalommal rendelkezik. Míg 20 éves korunkban 100%-os, addig 30 évesen 75%-os, 40 évesen már csak 60%-os lesz a bőrünk oxigéntartalma. Tehát a bőr 20 éves korban van a csúcsponton, ilyenkor a legjobb a hidratáltsága, oxigén ellátottsága. Később romlik az oxigén-pótlódás, romlik az anyagcsere, lelassul a hám megújulási folyamata, az elasztikus rostok veszítenek rugalmasságukból, újak nem képződnek. Szalonomban végzett oxigen pótló kezelés folyamán az oxigén gyorsabban jut el a sejtekhez, mely hozzásegíti a bőrt rugalmasságának, puhaságának és hidratáltságának megtartásához. A kezelés nagyon látványos és azonnal érezhető! Vendégeim legkedveltebb kezelései közé tartozik.

BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉS ALGÁKKAL

A Bioplasma 5 különleges algából nyert hatóanyagokban gazdag és rendkívül erős antioxidáns hatású termékeit a következő bőrpoblémákra ajánlom vendégeimnek: -ráncok, tág pórusok, laza tónusú bőr, dehidratáltság, pigmentációk (májfoltok, szeplők halványítására), fakó, sápadt bőr, értágulatok, rugalmatlanság, akne és mitesszer. A Bioplasma termékeinek használatávak látványos javulás érhető el imént említett bőrproblémák terén. A Bioplasma termékeivel végezhetünk gyors, egyszeri, reprezentatív megjelenések előtti feltöltő kezelést, hosszabb regeneráló kényeztető kezelést vagy kúrát. Vendégeim legújabb kedvence lett ez az 1 alkalom után is látványos kezelés.

PLASMA G

A BeautyGarden Kozmetika 3 funkciós készüléke a legmodernebb elektrokozmetikai eljárások tökéletes kombinációja, mellyel minden bőrtípusra, problémára megtaláljuk a megfelelő, hatékony kezelést. Akár az első alkalom után is látványos eredményt képes produkálni. -Azonnali feszesítő hatásával a ráncok és hegek szemmel láthatóan kisimulnak. -A mimikai ráncok orvosi tisztaságú szérumokkal feltölthetők. -Az érfalakat erősítve, a hajszálerek rugalmasságát javítva a megfelelő szérum hozzáadásával a rosacea okozta bőrpír halványítható, illetve továbbiak kialakulása megelőzhető. -A zsíros, gyulladt bőrökre készült szérum pusztítja a pattanásokat okozó baktériumokat, gyulladáscsökkentő, bőrműködés kiegyensúlyozó hatásával a pigmentációkat is halványítja. Mivel a géppel kezelt felületeken a hatóanyagok a bőr legmélyebb rétegeibe lejuttathatók, ezért kizárólag orvosi tisztaságú hatóanyagokkal dolgozom! A kezeléseket kúraszerűen javaslom, de a tisztító és ránctalanító kezelések eredményét is fokozza már egyszeri használattal is! A ránctalanító kúra fiatalabb bőr esetében 6 alkalmas, illetve érett bőr esetében 6-8-10 alkalom ajánlott.