Kéz-, és lábápolás

Manikűr, pedikűr

Az igényes megjelenéshez hozzátartoznak az ápolt kezek és lábak is.

Ebben nyújtanak segítséget a Spa manikűr és Spa pedikűr kezelések, melyek tartalmazzák a körmök formázását, lábról a száraz bőr eltavolítását reszelő segítségével, kéz- ill. lábfűrdőt, bőrradírozást, kutikula ápolást, kéz- ill. lábmasszázst, igény szerint géllakkot.

A Deluxe manikűr és Deluxe pedikűr paraffinos ápolással egészülnek ki. Ez az E-vitamint, collagént és elasztint tartalmazó mélyhidratáló kezelés nem csak felfrissítí, puhává varázsolja a bőrt, hanem a körmöket is ápolja. A kiszáradt és repedezett bőr már az első kezelés után is simább, bársonyosabb, rugalmasabb.

 

Géllakk manikűr

A gél lakkozás során kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozom. A minőségi termékeknek köszönhetően az elkészített lakkozás több héten át berepedezés-, pattogzásmentes és magas fényű marad. Törekedve a természetességre ezen a téren is, csak géllakozással és saját körmök megerősítésével foglalkozom.

 

Japán manikűr 

Mint megnevezése is mutatja, Japánból származik, ahol a mintegy négyszáz évvel ezelőtt használták a manikűr eme formáját az előkelő hölgyek. A hosszú, és egészségtől fénylő körmök a gazdagság és előkelőség szimbólumai voltak.

A japán manikűrt azoknak ajánlom, akik szeretik a természetes megoldásokat, szeretnének gyönyőrű, erős, és csodálatos rózsaszín fényű körmöket

A kezelés alkalmával kizárólag természetes anyagokat juttatunk a körömlemezbe.

 

Callus pedikűr

A Callus peeling szike és egyéb eszközök nélkül, gyorsan eltávolítja a talpakról a berepedezett, megkeményedett, megkérgesedett bőrt. Ezek a problémák fájdalmat, kényelmetlen érzetet és esztétikai problémákat okozhatnak.

Kíméletes, kellemes pedikűr kezelés, mely segítségével a lábak bőre egészségesen fénylővé és puhává válik. Már az első kezelésnél is azonnali eredmények érhetők el alkalmazásával. A termék nem tartalmaz parabént, formaldehidet, hozzáadott tartósítóanyagokat, ásványi olajat és paraffint. A kezelés során alkalmazott peeling tehát teljes mértékben természetes összetevőket és növényi kivonatokat tartalmaz. A kényeztető lábkezelés garantálja a láb intenzív és mély hidratáltságát, stimulálja a keringést, reaktiválja a sejtszintű anyagcserét, intenzíven védi az ereket.

Ez a pedikűr a svájci hegyek és élővilág egyedülálló erejét ötvözi egy gyengéd, csodálatos kezelés formájában, mely gyógyít és véd.

A lábak fantasztikusan friss, könnyű, nyugtató érzést kapnak.

 

Paraffinos ápolás 

A paraffint különleges illóolajokkal és E-vitaminnal gazdagítják. A kezelés alatt a meleg hatására az ápoló anyagok könnyen felszívódnak a megnyílt pórusokba. Már az első kezelés után, a kiszáradt és repedezett bőr láthatóan simábbá, rugalmasabbá válik. A kezelést mindig fertőtlenítéssel kezdjük, ezután jön a bőrradír, majd a letisztult bőrre tápláló krémet kenünk, ami a paraffin fürdő hatására mélyen behatol a bőrfelületbe. 2x 3 belemártjuk a kezeket nyitott ujjakkal a paraffinba, erre húzzuk rá a nylon kesztyűt majd a frottír kesztyűt és ettől érjük el a dunszthatást. 15 -20 perc után levesszük a frottír kesztyűt és a nylon kesztyűvel együtt húzzuk le a kihűlt és megdermedt paraffint.

 

Különösen fontos téli hideg napokon a kéz védelme. Az egyik leghatékonyabb megoldást ilyenkor a rendszeres paraffinos kézápolás jelenti. A meleg, lezárt felület elősegíti a gyógy krémek mélyebb felszívódását, a bőr belülről való épülését. Ápoló és hidratáló hatása mellett megelőzi a kéz öregedésének árulkodó jeleit. A kezelés eredménye hosszantartó komfortérzetet biztosít.