Henna festés

Szemöldök festés hennával

A henna (lawsonia inermis) Indiában őshonos gyógy-és festőnövény.
A növényben található festő anyag (lawsone) megszínezi a bőrt, hajat és egyéb protein tartalmú anyagokat. A keleti kultúrákban régóta használatos természetes haj- és szemöldökfesték. A henna feldolgozása és felhasználása Indiában évezredes hagyományokra tekint vissza, így mélyreható ismereteket és tapasztalatokat ötvözve született meg a szemöldök festésére alkalmas henna.

Nagy divatnak örvend a hennával történő szemöldökfestés, hiszen tartósságán kívül több színből választhatunk, mint a hagyományos festékek esetében. Kozmetikámban a legkiválóbb, prémium minőségű henna festéket alkalmazom, melynek 12 gyönyörű színekkel rendelkező palettája van.

 

Miért előnyösebb, mint a hagyományos festékek?

-tartósabb szín, mely a bőrön 1-2 hétig, a szemöldök szálakon akár 6 hétig is megmarad
-természetesek az összetevői, nem tartalmaz ammóniát, parafenilén-diamint és hidrogén-perixidot
-egyénre szabhatóságának köszönhetően tökéletesen a hajszínedhez és bőrtónusodhoz tudjuk igazítani

 

Neked ajánlom a henna szemöldök festést, ha…

-szemöldököd színét szeretnéd felélénkíteni
-hiányos a szemöldököd
-kikopott szemöldök tetoválásod felfrissítésére
-természetes megoldást keresel
-szereted a púderes és ombre hatású szemöldököt
-hajszínedhez hasonló szemöldököt szeretnél

 

Ha szemöldököd festésére a hennát választod,

kialakítom a stílusodnak legmegfelelőbb szemöldökformát, közösen megtaláljuk az arra illő legcsodálatosabb színvilágot. Mindezt tartós minőséget garantáló prémiumtermékek segítségével. Tekinteted káprázatosan kifejező és felejthetetlen lesz!

 

Allergiateszt

Ha még soha nem voltál henna szemöldökfestésen, akkor előtte 24, de maximum 48 órával allergiatesztet kell csinálnunk, amire külön kell időpontot kérni. Ennek segítségével kizárhatjuk az allergiás reakció veszélyét, a festés biztonsággal elvégezhető lesz.
Mivel a hennát eleve érzékeny bőrűeknek fejlesztették, így az allergizáló hatása rendkívül csekély, de a biztonság kedvéért végzünk allergiatesztet.