Hámlasztás, Bőrmegújítás

Bőrmegűjítás Peptidekkel

E kezelés során használt peptidek a legújabb fejlesztésű kis molekulatömegű hatóanyag drónokat tartalmazzák. Összetevői beépülnek a bőrbe, elősegítik a bőr megújúlását, és természetes működési folyamatát. A hatóanyag drón kapszula héja tejsav és glikolsav polimerekből áll. Ezek folyamatos felszabadulása segíti az elhalt sejtek leválását, a gyorsabb sejtmegújulást. Hatásukra megszűnik a bőr elhalt hámsejtek miatti fakósága, bársonyossá válik. A kapszulába zárt hatóanyagok, algák, vitaminok, ásványi anyagok folyamatos felszívódást eredményeznek, táplálják, javítják a bőr állapotát, és feszesítik . Ez a hatóanyag drón egy energia injekció bőrünk sejtjeinek, hogy az évek múlásával egyre gyengülő felépítő mechanizmusai újra erőteljesebben működhessenek. Elősegíti a bőr sima, és egészséges, életteli megjelenését, egyedülálló hatóanyag beviteli módszerének köszönhetően minimális idő alatt maximális kezelési eredményeket tesz lehetővé. Minden bőrtípusra ajánlható, minden évszakban alkalmazható bőrmegújítás.

 

Mandulasavas hámlasztás

Ez a kezelésem közvetlenül a bőrbe viszi be rendkívül nagy hatékonysággal a vitaminokat, ásványi anyagokat, melyek táplálék útján csak nagyon kis százalékban jutnak el a bőrünkig. A hámlasztó kezelés során használt hatóanyagok helyreállítják a bőr működését, kijavítják sérüléseit, felerősítik védekezőképességét.

Egy igazi C vitaminbomba is a bőrnek, melynek köszönhetően kozmetikámban ismét egy újabb hámlasztókúra sorozat került a kedvencek palettájára.

 

Minden bőrtípusra találunk megoldást!

1.Relaxáló mandulasavas kezelés érzékeny, pigmentált, fakó bőrökre Finom mandulasavas hámlasztás, mely eltávolítja az elhalt hámsejteket, tisztítja a bőrt, feltölti ásványianyagokkal, vitaminokkal. Halványítja a pigmentációkat.

2.Szalicilsavas és mandulasavas kezelés a bőr kiegyensúlyozására és megújítására. Kicsit erősebb hámlasztó hatásával, mint a finom mandulasavas peeling, tökéletesen, gyorsan és hatékonyan távolítja el a bőr elszarusodott rétegét. Megszünteti a bőr szárazságát, javítja rugalmasságát, kisimítja a ráncokat. Láthatóan összehúzza a tág pórusokat, normalizálja a faggyúmirigy működését.

3.Mandulakoktél hámlasztó kezelés, mely intenzív, mélyreható, bőrmegújító peeling zselével történik. Hatása kiterjed nemcsak a hámrétegre, hanem a mélyebb szövetekre is. Jelentősen javítja a bőr tónusát, rugalmasságát, szerkezetét.

 

Kinek ajánlom?

Nagyon széles körben alkalmazhatók a C vitamin észteres termékek, hiszen palettája a szeborreás bőrtől kezdve, az anti-aging kúrákat folytatókon át, a pigmentfoltokkal küzdőkig mindenkinek kiváló megoldás lesz, személyre szabott kozmetikai kezelésekkel és házi ápolással.

 

Hámlasztás, bőrmegújítás gyümölcssavval

Miért hasznos a bőr hámlasztása?

A bőr legfelső rétegében elhalt hámsejtek vannak, melyek természetes módon leválnak, helyükre újak lépnek. Ez a hámlás a bőr természetes megújulási folyamata, mely annyira finom és lassú, hogy szinte észre sem veszünk. A bőr hámlasztása segíti a bőr fokozatos megújulását. Főleg ősszel és télen szükséges a mélyhámlasztó kúra. A gyümölcssav eltávolítja az elhalt felületi hámsejteket. A kezelés eredményeként ránctalanabb, üdébb, sugárzóbb bőrfelszínt kapunk.

 

Milyen esetben javasolt a gyümölcssavas hámlasztás?

-finom ráncok elsimítása

-bőr feszesítése

-tág pórusok összehúzása

-felszines hegek elsimítása

-pattanásos bőr kezelése

-bőr pigmentációinak, pl: májfolt, szeplők halványítása

 

Mikor ellenjavallt a hámlasztás?

-terhesség és szoptatás

-fényérzékenyítő gyógyszer használata az elmúlt 6 hónapban

-hatóanyag érzékenység esetén

-bőrrák

-aktív herpesz

 

Professzionális bőrhámlasztás növényi őssejtterápiával

A kezelés az alábbi problémáknál nyújt segítséget:

-a kor előrehaladtával létrejött elváltozások megelőzése és kezelése

-felszínes, kisebb ráncok kisimítása

-felszínes hegek, ill. pattanásos bőr kezelése

-a bőr pigmentációinak pl. májfolt, szeplők halványítása

-tág pórusok finomítása

-napsütés által károsodott bőr regenerálása.

A kezelés hatására eltűnnek a nem túl mély ráncok, számottevően javul a pattanásos bőr állapota, a fakó, petyhüdt arcbőr újjászületik. Az arcbőr kivilágosodik, a ráncok kisimulnak, az arc újra életerőt sugárzó lesz, az arcszín egyenletessé válik. A peeling tehát minden bőrtípusra használható, a hámlasztás folyamata a szakember által jól irányítható.

 

Mikor nem ajánlott ez a hámlasztás?

-terhesség és szoptatás

-fényérzékenyítő gyógyszer használata az elmúlt 6 hónapban

-hatóanyag érzékenység esetén

-bőrrák

-aktív herpesz

 

A hámlasztó kezelések után 4 hétig tilos napozni illetve szoláriumozni és kötelező fényvédőt használni!!!!