Gépi Arckezelések

Plasma G

A BeautyGarden Kozmetika 3 funkciós készüléke a legmodernebb elektrokozmetikai eljárások tökéletes kombinációja, mellyel minden bőrtípusra, problémára megtaláljuk a megfelelő, hatékony kezelést. Akár az első alkalom után is látványos eredményt képes produkálni. -Azonnali feszesítő hatásával a ráncok és hegek szemmel láthatóan kisimulnak. -A mimikai ráncok orvosi tisztaságú szérumokkal feltölthetők. -Az érfalakat erősítve, a hajszálerek rugalmasságát javítva a megfelelő szérum hozzáadásával a rosacea okozta bőrpír halványítható, illetve továbbiak kialakulása megelőzhető. -A zsíros, gyulladt bőrökre készült szérum pusztítja a pattanásokat okozó baktériumokat, gyulladáscsökkentő, bőrműködés kiegyensúlyozó hatásával a pigmentációkat is halványítja. Mivel a géppel kezelt felületeken a hatóanyagok a bőr legmélyebb rétegeibe lejuttathatók, ezért kizárólag orvosi tisztaságú hatóanyagokkal dolgozom! A kezeléseket kúraszerűen javaslom, de a tisztító és ránctalanító kezelések eredményét is fokozza már egyszeri használattal is! A ránctalanító kúra fiatalabb bőr esetében 6 alkalmas, illetve érett bőr esetében 6-8-10 alkalom ajánlott.

Bipoláris rádiófrekvencia

Ez az eljárás non-invazív lehetőséget kínál a laza, vagy megereszkedett bőr feszesítésére. Kiválóan alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére egyaránt, illetve újabbak kialakulásának megelőzésére. A bőr tónusának és szerkezetének javítására, az arc és az arckontúrok liftingjére, megemelésére.

Miért is ajánlom?

-fájdalom- és sérülésmentes

-a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok átalakulnak, számuk megemelkedik

-a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, üdévé válik

-a ráncok, a szem körüli sötét karikák és szarkalábak finomodnak

-ezzel az eljárással kezelhetők az arc, a nyak, a toka és a dekoltázs érzékeny területei is

-már az első kezelés is látványosan emeli a kontúrokat

-relaxáló, nyugtató hatású

 

Plazma kezelés

A plazmakisülés által végzett kezelés egy természetes folyamat, amely a kívánt hatást a bőr élettani funkcióit kihasználva éri el. A kezelés során a bőrbe semmilyen idegen vegyi anyag nem kerül. A plazma az ionizált gáz a negyedik halmazállapot. A kezelések plazmakisülés segítségével történnek. Nem sérti a bőrt ezért nincs szükség fájdalomcsíllapításra és nincs gyógyulási idő, nincs hegesedés és utólagos pigmentáció.   Ezek a kisülések több mint 200 féle, a bőrre nézve jótékony reakciót indítanak el :

-inaktiválja a vírusokat, baktériumokat és a gombákat

-aktiválja az immunrendszert

-stimulálja a fibroblasztokat, ezáltal új kollagén rostok termelődnek

-tisztítja az artériákat, vénákat és hajszálereket, a vérkeringést élénkíti

-erősíti az érfalakat, javítja a hajszálértágulatok rugalmasságát

-csökkenti a gyulladást az alkalmazott területen

-csökkenti a bőrön az allergiás reakciókat

-normalizálja a bőrben a hormonok és enzimek termelődését

-műtéti hegek, és égési sérülések utáni hegek bőrfelületét regenerálja

-az aknét, kamaszkori bőrelváltozásokat hatékonyan kezeli

-felgyorsítja a herpesz gyógyulását

Eredményesen kezelhetünk vele:

-ráncokat

-sebhelyeket

-striákat

-aknékat

-értágulatokat

-rosaceás tüneteket

 

Elektroporáció 

A sejtmembrán elektromos tér hatására bekövetkező fokozott áteresztőképességét kihasználó eljárást nevezzük elektroporációnak.

A készülék által kibocsátott speciális elektromos hullámok szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt hatóanyag (molekulasúlytól függetlenül) egyedülállóan hatékony módon, és sokkal intenzívebben szívódik fel a bőrbe összehasonlítva más felszívódás növelő módszerekkel.

Nincsenek mellékhatások, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő.

Miért válaszd ezt a kezelést?

Mert 1200%-kal jobb hatóanyag felszívódást biztosít a hámban más hasonló eljárásokkal szemben

Mert 4000%-kal több hatóanyaggal tölti fel a bőralatti kötőszöveteket

Mert orvosi tisztaságú hatóanyag koncentrátumokkal dolgozom, melyekkel célzottan, egyéni bőrprobléma megoldó kezeléseket végzek

Mert az eljárás speciális hatóanyaggal jól alkalmazható az arc, nyak, dekoltázs, vagy akár a kézfej bőrének fénykárosodása és egyéb problémáinak (pl. hiperpigmentáció, szeborrea) látványos kezelésére

 

Hidroabrázió

Hidroabrázió, vízsugaras bőrfiatalító finomcsiszolás látványos eredménnyel
A hidroabrázió a jelenlegi leghatékonyabb precíz bőrcsiszolások egyike, e kontrollált mechanikai peeling alapelve, hogy a bőr legfelső, megvastagodott, elöregedett hámrétegének célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkenti a bőrt.
E vízsugaras bőrfiatalító eljárás nagy előnye, hogy a mikrodermabrázióval szemben ezt a típusú kezelést nem kell tavasztól őszig szüneteltetni, hanem a tavaszi, nyári hónapokban is biztonsággal alkalmazható.
A kezelés hatására erőteljesebbé válik a bőr saját regenerációs folyamata, a normális, belülről kifelé lejátszódó sejtmegújulási, sejtpótlási folyamatok felgyorsulnak, így a bőr látványosan megfiatalodik.

 

Bioptronlámpa, gyógyfényterápia

A bioptron lámpa jótékony hatásai: -a pattanásos bőr állapot javul -gyulladásos folyamatok, sebek és hámsérülések, égési sérülések, hegek gyorsabb gyógyulása -vérkeringés javítása, nő a bőr oxigénellátása -a ráncos bőr visszanyeri rugalmasságát 1 alkalom is hatásos a tisztító kezelés után, de a kívánt eredmény eléréséért kúraszerűen ajánlom!

 

Fertőtlenítés, vio

A vio előnyösen alkalmazható seborreás, pattanásos, zsíros arcbőr kezelésére. Egyaránt alkalmazható test és arc kezelésére, valamint kisebb hegek ellátására. Hatásai: pórusösszehúzó, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, gyorsítja a sebgyógyulást

 

A kezelések kiegészítésére és a kívánt eredmény eléréséhez elengedhetetlen az otthoni napi/heti rutin kialakítása!

A maximális hatás eléréséért mindenképpen ajánlom, és szívesen segítek, hogy a  szalonkezeléseket otthoni termékek használatával kiegészítsd.