Bejelentkezés

Szalon etikett

Időpont foglalás

Ha időpontot szeretnél foglalni, akkor ezt légyszíves elérhetőségeim egyikén tedd meg. Nyitvatartás időben szívesen válaszolok minden hívásra és sms-re. Amikor dolgozom, nem biztos, hogy fel tudom venni a telefont, de amint lehetőségem lesz rá, visszahívlak. Késő este, vagy hétvégén érkező kérésekre, kérdésekre a következő munkanap reggelén tudok válaszolni. Köszönöm a türelmet!

Telefonszám: 07704679971

Facebook: BeautyGarden

 

Kérlek tartsd az időpontod!

Ha késel, magadtól veszed el a kezelésedre szánt időt. Ha ez nem így lenne, akkor aznap utánad mindenkit később tudnék fogadni, amivel nyílván az utánad érkezők nem feltétlenül értenének egyet.

 

Korábban érkezés

Teljesen meg tudom érteni, hogy Londonban nem lehet kiszámítani az utazás idejét. Mégis szeretnélek megkérni, hogy amennyiben 10/20/30 perccel korábban érkezel, mint a megbeszélt időpontod, légyszi ne zavard meg  az előtted lévő vendég kezelését.

 

Tervezd meg előre, hogy hogyan fogsz eljutni hozzám!

Nagyon szívesen elnavigálnálak, de amikor épp vendéggel vagyok, nem tudom felvenni a telefont/SMS-ekre válaszolni, hogy útba igazítsalak. Te sem vennéd jó néven, ha telefonálnék, amikor Téged szépítelek.

 

Időpont törlési szabályzat

Bármikor, bárkivel megtörténhet, hogy előre nem látható okokból nem tud eljönni. Ilyenkor légyszíves minél hamarabb, de legalább 48 órával előtte jelezd nekem. Ebben az esetben nekem is marad annyi időm, hogy ezt az időpontot másnak odaadhassam. Ha hétvégén, vagy 48 órán belül szólsz, erre már nincs lehetőségem. 48 órán belül lemondott időpont esetén új időpontot csak a kezelés megfizetése ellenében lehet kérni. Le nem mondott időpont esetén csak előrefizetés esetén tudok új időpontot biztosítani.

Köszönöm, hogy tiszteletben tartjuk egymás idejét!

Várok mindenkit sok szeretettel! 🙂