Akne

Tisztító kezelés

Bőrünket nap mint nap érik káros környezeti hatások, szennyeződések.Nagyon fontos, hogy időnként alapos tisztításra kerüljon sor, hogy bőröd fellélegezhessen, mert masszázs és tisztítás hiányában a bőr elveszíti rugalmasságát, természetes csillogását, az eltömődött pórusok begyulladnak, bőröd nem kap elég oxigént, mattá és fénytelenné válik. A tisztító kezelés során az a célom, hogy az utóbbiakat megelőzzük.

 

Arckezelés pattanásos bőrre

A szalicílsavas termékeim, igazi áttörést jelentettek nénány évvel ezelőtt a zsíros és problémás bőrök kezelésében. Azt olvashattuk róluk, hogy klinikai kísérletek eredményei szerint a termékek egy hónapos használatával 75%-kal csökken a mitesszerek és gyulladt pattanások száma. Nagyon hamar hozták is a várt eredményt a pattanásos, problémás bőrű vendégeim számára, és a mai napig nem okoznak csalódást. A termékek használata az otthoni napi rutin során is beválltak, aki egyszer kipróbálta, biztos, hogy újra kéri.

 

Azért szeretik a vendégeim, mert…

-csökkenti a faggyúkiválasztást

-felgyorsítja az elhalt hámsejtek leválását

-tisztítja a bőrt

-megvédi a mitesszerek kialakulásától

 

Hatékony dermatológiai megoldás aknés bőrre 

Ehhez a tisztító kezeléshez használt termékek az akne lefolyásának minden szakaszában hatnak. Tökéletes megoldást nyújtanak a zsíros- és problémás, illetve gyulladásra hajlamos bőrök kezelésében és ápolásában, hiszen egyszerre gyógyítják és csökkentik a kellemetlen tüneteket, és biztosítják a bőr megfelelő hidratáltsági szintjét. Mivel számos anti-aging összetevőt tartalmaznak, így egyidőben kezelik az érett, problémás bőr gyulladásos- és öregedési tüneteit is.

 

Kinek ajánlom ezt a kezelést és otthoni ápolást?

-tinédzserek részére

-aknéra

-rosaceára

-gyulladásra hajlamos bőrök számára

-hormonális változások idején

-munka, vagy sport miatt izzadásnak kitett bőr akne problémáira

-környezeti szennyeződéseknek kitett bőrre

-40 év feletti, vagy menopauza okoztak tünetek kezelésére

 

Melyek azok az elektrokozmetikai eljárások, melyek segítséget nyújtanak pattanásos, aknés bőröd ápolásában?

 

Bioptronlámpa, gyógyfényterápia

A bioptron lámpa jótékony hatásai: -a pattanásos bőr állapot javul -gyulladásos folyamatok, sebek és hámsérülések, égési sérülések, hegek gyorsabb gyógyulása -vérkeringés javítása, nő a bőr oxigénellátása -a ráncos bőr visszanyeri rugalmasságát 1 alkalom is hatásos a tisztító kezelés után, de a kívánt eredmény eléréséért kúraszerűen ajánlom!

 

Fertőtlenítés, vió

A vio előnyösen alkalmazható seborreás, pattanásos, zsíros arcbőr kezelésére. Egyaránt alkalmazható test és arc kezelésére, valamint kisebb hegek ellátására. Hatásai: pórusösszehúzó, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, gyorsítja a sebgyógyulást.

 

Plazma kezelés

A plazmakisülés által végzett kezelés egy természetes folyamat, amely a kívánt hatást a bőr élettani funkcióit kihasználva éri el. A kezelés során a bőrbe semmilyen idegen vegyi anyag nem kerül. A plazma az ionizált gáz a negyedik halmazállapot. A kezelések plazmakisülés segítségével történnek. Nem sérti a bőrt ezért nincs szükség fájdalomcsíllapításra és nincs gyógyulási idő, nincs hegesedés és utólagos pigmentáció.   Ezek a kisülések több mint 200 féle, a bőrre nézve jótékony reakciót indítanak el :

-inaktiválja a vírusokat, baktériumokat és a gombákat

-aktiválja az immunrendszert

-csökkenti a gyulladást az alkalmazott területen

-csökkenti a bőrön az allergiás reakciókat

-normalizálja a bőrben a hormonok és enzimek termelődését

-műtéti hegek, és égési sérülések utáni hegek bőrfelületét regenerálja

-az aknét, kamaszkori bőrelváltozásokat hatékonyan kezeli

-felgyorsítja a herpesz gyógyulását

 

Elektroporáció 

A sejtmembrán elektromos tér hatására bekövetkező fokozott áteresztőképességét kihasználó eljárást nevezzük elektroporációnak.

A készülék által kibocsátott speciális elektromos hullámok szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt hatóanyag (molekulasúlytól függetlenül) egyedülállóan hatékony módon, és sokkal intenzívebben szívódik fel a bőrbe összehasonlítva más felszívódás növelő módszerekkel.

Nincsenek mellékhatások, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő.

A zsíros, gyulladt bőrökre készült szérum pusztítja a pattanásokat okozó baktériumokat, gyulladáscsökkentő, bőrműködés kiegyensúlyozó hatásával a pigmentációkat is halványítja. Mivel a géppel kezelt felületeken a hatóanyagok a bőr legmélyebb rétegeibe lejuttathatók, ezért kizárólag orvosi tisztaságú hatóanyagokkal dolgozom!